Hoppa till innehåll
Hälsa och hållbarhet
-
Varför är inte BreOliv Ekologisk?
-
Hållbarhet för sardeller
-
Är pasta onyttigt?
-
Vilken olivolja är nyttigast?
-
Hur transporteras alla Zetas produkter till Sverige?
-
Förekommer det palmolja i Zeta produkter?
-
Jag har hört att halloumi från Cypern innehåller antibiotika, stämmer det?
-
Behöver man vara rädd för att det finns antibiotika i maten?
-
Italien, Spanien och Cypern är länder som i jämförelse med Sverige använder mycket antibiotika.
-
Vad gör ni konkret för att förhindra matsvinnet?
-
Hur kan förpackningar hjälpa till att minska på matsvinnet?
-
Hur stor andel av Di Lucas klimatavtryck svarar förpackningarna för?
-
Vilken typ av förpackning är bäst ur ett hållbarhetsperspektiv?
-
Vad gör ni på Di Luca & Di Luca för att minska klimatavtrycket?
-
Klimatpåverkan vid matproduktion är stor.
-
Hur bra kontroll har ni på matproduktionen hos era producenter?
-
Hållbarhetsfrågor på Di Luca & Di Luca