Till senaste kommentaren

Vilka företag och organisationer sponsrar ni?

Vilka företag och organisationer sponsrar ni?
Johanna

Kommentarer

 • Hej Johanna!

  Di Luca & Di Luca AB väljer sitt engagemang med stor omsorg och ett stort hjärta.

  Kockfritids

  För att få bra matvanor bör barn välkomnas in bland grytor och kastruller tidigt. Två som vet är kockarna och kokboksmakarna Johanna Westman och Karolina Sparring. De står bakom Kockfritids, en matlagningskurs för ungdomar som gillar att laga mat tillsammans efter skolan. En bra sak tycker företaget Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta, som sponsrar initiativet.

  Läs mer om Kockfritids  »

  En Frisk Generation

  Insamlingsstiftelsen som beskyddas av H.K.H. Prins Daniel vill inspirera barn och föräldrar till mer hälsosamma matvanor och motverka de hälsoklyftor som finns beroende på skillnader i utbildning och inkomst.

  Ett företag som delar den är familjeföretaget Di Luca & Di Luca med varumärket Zeta, och därför inleds ett samarbete i mars 2017.

  Läs mer om En Frisk Generation »

  Svenska Juniorkocklandslaget

  Di Luca & Di Luca har sedan början av 2012 ett samarbete tillsammans med Svenska Juniorkocklandslaget, där varumärket Zeta står som sponsor till laget. ”Vi ser mycket positivt på samarbetet med Svenska Juniorkocklandslaget, eftersom det ger oss möjlighet att arbeta riktigt nära den nya generationen proffskockar, säger Christian Di Luca, koncernchef Gruppo Di Luca.

  Läs mer om Svenska Juniorkocklandslaget »

  Hellas Tennisklubb

  Genom Fernando Di Lucas stora intresse för tennis har företaget ett nära samarbete med Hellas Tennisklubb. – Att främja möjligheten till fysisk aktivitet för alla, framförallt barn och ungdomar känns extra roligt, säger Fernando Di Luca.  

  Läs mer om Hellas Tennisklubb och Zeta Hellas Open »

  Stockholm Marathon

  Di Luca & Di Luca AB och Zeta är sponsorer av Stockholm Marathon. Dagen före loppet bjuder Zeta in alla löpare till pastaparty!

  Läs mer om Stockhom Marathon»

  Sebastian Gibrand


  Zeta Kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.