Piadina är en kylvara

Jag missade att det står kylvara på förpackningen och har förvarat bröden i rumstemperatur (precis som tortilla).
Går de att äta ändå (dvs varför är det en kylvara, har det med jäsning eller hållbarhet att göra)?
Louise

Kommentarer

  • Hej Louise,
    Tack för att du hörde av dig till oss! Om brödet varit utanför kylen bör det kunna gå att äta. Piadina är en kylvara därför att brödet inte innehåller några konserveringsmedel, utan bakas med vetemjöl, vatten, olivolja och bakpulver. 

    Har du fler frågor eller funderingar hör gärna av dig!

    Hälsningar, Emma
    Zeta Kundforum
  • Hej!
    Köpte Pinsabröd igår och idag när jag tar fram det så ser jag att det står kylvara, jag har haft det i skafferiet. Kan man äta det iaf eller blir det dåligt direkt?
    Mvh Åsa!
    Åsa Falk
  • Hej Åsa,
    Tack för att du hörde av dig till oss! Det går bra att äta inom några dagar.

    Har du fler frågor hör gärna av dig!

    Hälsningar, Emma
    Zeta Kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.