Halloumi utan komjölk

Har ni, eller planerar ni, att erbjuda halloumi utan komjölk? Vår dotter tål inte komjölkprotein....

Kommentarer

  • Hej Thomas,
    Tack för att du hörde av dig till oss! Halloumi får endast göras på Cypern och har ett recept som måste följas för att osten ska få heta Halloumi. Osten är gjord på mjölk som kommer ifrån ko, get och får.

    Vi har ett alternativ som heter laktosfri Halloumi, tyvärr innehåller den fortfarande mjölkprotein. Jag kommer ta ditt önskemål vidare till produktansvariga.

    Har du fler frågor hör gärna av dig!

    Hälsningar, Emma
    Zeta Kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.