Förpackning Fetaost Lesvos

Har ni bytt förpackning på Fetost ifrån Lesvos permanent? Var ju perfekt när den låg i lag, håller bättre om man inte använder hela osten på en gång…
Ingela Norevik

Kommentarer

 • Hej Ingela,
  Det stämmer att vi bytt förpackning. Vi tyckte också väldigt mycket om den gamla förpackningsvarianten men tyvärr inträffade ett maskinhaveri i fabriken i somras och förpackningsmaskinen kommer dessvärre inte gå att laga. För att inte stå helt utan ost valde vi att gå över till den förpackningen som vi nu har, men tillsammans med vår producent ser vi över alternativ med en bytta med lock som går att stänga om man inte använder hela biten. Vi vill gärna även tipsa om vår 2-pack där det går att använda bara den ena halvan (65g) och öppna den andra halvan (65g) nästa gång. Om du får över en bit Feta kan du även frysa in den och ta fram och riva "feta-snö" över din maträtt.

  Med vänlig hälsning,
  Catarina
  Zeta Kundforum
 • Jag saknar fetaosten i lag den var godare och krämigare än den är nu när den ligger i den här förpackningen. Står att den ligger i lag men det gör den ju inte.
  Ek Eva
 • Hej Eva,
  Tack för att du hörde av dig till oss! Vi har temporärt bytt förpackning då vår producent haft maskinhaveri och förpackningsmaskinen kommer dessvärre inte gå att laga. För att inte stå helt utan ost valde vi att gå över till den förpackningen som vi nu har, men tillsammans med vår producent ser vi över alternativ.

  Har du fler frågor hör gärna av dig!

  Hälsningar, Emma
  Zeta Kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.