Hej Anna! Få italienare skulle drömma om att äta pasta gjord på fel mjöl och därför få en klibbig massa utan tuggmotstånd på tallriken. Något att fundera på även för svenskarna. Skillnaden på olika sorters pasta är stor och att lägga ett par kronor extra gör stor skillnad. All Zetas pasta är bakad på finaste durumvetet, kronosvete.
3 sätt att känna igen en bra pasta:
1. Den är mer vit än gul i färgen. Då är pastan bakad på Kronosvete som också ger det rätta tuggmotståndet.
2. Ytan ser sträv och lite räfflad ut. Då är pastan bronsvalsad. Det gör att pastan fångar upp smakerna i såsen bättre.
3. Den behåller spänsten måltiden igenom. Då är proteinhalten hög, något som också ger goda kokegenskaper.
Få italienare skulle drömma om att äta pasta gjord på fel mjöl och därför få en klibbig massa utan tuggmotstånd på tallriken. Något att fundera på även för svenskarna. Skillnaden på olika sorters pasta är stor och att lägga ett par kronor extra gör stor skillnad. All Zetas pasta är bakad på finaste durumvetet, kronosvete.
3 sätt att känna igen en bra pasta:
1. Den är mer vit än gul i färgen. Då är pastan bakad på Kronosvete som också ger det rätta tuggmotståndet.
2. Ytan ser sträv och lite räfflad ut. Då är pastan bronsvalsad. Det gör att pastan fångar upp smakerna i såsen bättre.
3. Den behåller spänsten måltiden igenom. Då är proteinhalten hög, något som också ger goda kokegenskaper.