Vilken olivolja till varm matlagning?
Hej!
Vilken olivolja skulle ni rekommendera till färsk pasta / torkad pasta, linguine, makaroner etc. Spelar det någon roll vilken olivolja man väljer?
Och spelar det någon roll om det är tomat-baserad sås eller utan tomat med pastavatten/parmesan istället? Hur ska man tänka här kring olivoljor?
Tack på förhand för inspiration!
Vilken olivolja skulle ni rekommendera till färsk pasta / torkad pasta, linguine, makaroner etc. Spelar det någon roll vilken olivolja man väljer?
Och spelar det någon roll om det är tomat-baserad sås eller utan tomat med pastavatten/parmesan istället? Hur ska man tänka här kring olivoljor?
Tack på förhand för inspiration!
Följ inlägget
1
följare
Hej Viktor,
Tack för att du hörde av dig till oss! Precis som vin har olivolja olika karaktärer och passar till olika saker. På vår hemsida kan du läsa allt om olivolja och hur du använder den.
Har du fler frågor hör gärna av dig!
Hälsningar, Emma