Tack för att du hörde av dig till oss! Fetaost har en stark traditionell prägel av tillverkning och innehåll är ursprungsskyddat. Minst 70 procent av mjölken ska vara pastöriserad fårmjölk och resten getmjölk. Salladsosten är en mycket mild variant på fetaost och tillverkas enbart av komjölk.
Hejsan Anna, Tack för att du hörde av dig till oss! Du kan använda både salladsost och fetaost till varmmatlagning. Ostarna kommer att smälta men man kan också rosta ostarna. Se receptet nedan 😊
Tack för att du hörde av dig till oss! Fetaost har en stark traditionell prägel av tillverkning och innehåll är ursprungsskyddat. Minst 70 procent av mjölken ska vara pastöriserad fårmjölk och resten getmjölk. Salladsosten är en mycket mild variant på fetaost och tillverkas enbart av komjölk.
Har du fler frågor hör gärna av dig!
Hälsningar, Emma
Hejsan Anna,
Tack för att du hörde av dig till oss! Du kan använda både salladsost och fetaost till varmmatlagning. Ostarna kommer att smälta men man kan också rosta ostarna. Se receptet nedan 😊
Rostad fetaost till sallad på Orzo-gryn och gulbeta
Har du fler frågor hör gärna av dig!
Hälsningar, Emma