Önskemål

Här tar vi gärna emot förslag på förbättringar och nya produkter. Eller om det är något du tycker eller tänker att vi borde göra.

Vi får många förslag och synpunkter vilket gör att vi inte alltid hinner svara på era idéer. Men vi ser alltid till att ta vidare dina synpunkter och förslag till rätt person.
Zeta Kundforum Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag ser gärna att ni skapar en grön pesto som inte innehåller vitlök. Jag kan inte hitta det på marknaden och jag, samt många andra, kan inte äta det pga IBS. Saknar färdig grön pesto så mycket!
  Erica
 • Vilken fantastiskt inspirerande hemsida! Mitt enda bekymmer är att det är solrosolja i alla tapenader numera. Är solrosolja billigare eller varför har den fått sådan spridning? (känns inte så italiensk heller f.ö.) Vet inte om jag är väldigt ovanlig som är allergisk mot solrosfrön och olja men det är lite besvärligt faktiskt, då både frön och oljan har blivit väldigt vanliga ingredienser.

  Staffan
 • Hej Staffan,
  Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! VI har valt att ha solrosolja i vår tapenade för att när en burk är öppnat och du har kvar av produkten, ska den förvaras i kylen. Använder vi olivolja så kommer fettet i olivoljan att stelna. Därför har vi valt att använda solrosolja, då den inte stelnar som olivolja gör i kyla. Men jag tar absolut vidare dina synpunkter till produktansvarige.

  Har du fler frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig!

  Hälsningar, Emma
  Zeta Kundforum
 • Skulle ni inte kunna göra en ekologisk variant på produkten Bre-oliv?

  /Emma
  Emma Larsson
 • Tjenix
  Vet inte om det bara är jag och min dotter som älskar den lilla röda pimientofyllningen i oliverna, kan ni inte tillverka burkar med bara pimientofyllning?🙂
  Eva
 • Hej, vi har ett problem i vår restaurang. INGEN i köket kan öppna den stora burken (3,3kg) med kalamata-oliver. artnr: 1632

  Moment-trycket vid förpackning i fabrik är på tok för högt.

  Pröva själva, låt produktionsansvarig försöka öppna den med händerna. Klarar han det, så borde han byta jobb till något inom styrkesport.

  Det ända sättet vi har nu är att en familjemedlem med starka nävar får öppna den, men han måste använda gummihandskar och låsa fast förpackningen.

  Helt onödigt. Det är en programmering i förpackningsroboten. Borde vara löst på 30 minuter.


  Anjela Lindquist
 • Hej, tack för att du hörde av dig. Jag tar vidare era erfarenheter av olivburkarna till produktansvarig som kan ta det vidare till producent. Det låter onekligen svåröppnat.

  Vänliga hälsningar,
  Susanna
  Zeta Kundforum
 • Hej!
  Det skulle vara bra om Breoliv fanns i smör/margarin format, att använda till matlagning och bakning. Det går åt så mycket om man tar ur Breoliv asken och det skulle vara lättare att få rätt mängd.
  Karin Forssell
 • Jag önskar att det inte fanns citronsyra i sååå många produkter numera. Älskar t ex oliver MED kärnor för de brukar ha bättre smak, men numera får man verkligen leta för att hitta oliver i enbart vatten o salt. Förr klarade vi oss utan all denna citronsyra. Har processerna eller råvarorna försämrats?
  Lena
 • Hej,
  Jag hittade en broschyr som heter "Bönhörd än en gång" hos min kusin och skulle vilja ha den då jag nu ska bli vegetarian.
  Har ni ett ex eller kan ni trycka den igen och lägga i ICA butikerna vid bönsortimentet? Om ni vill skicka den så skulle jag bli oändligt tacksam och en trogen kund.
  Anneli Jonsén

  Anneli Jonsen
 • Hej, vi skickar gärna en folder. Vi har alla recept och många fler recept med bönor i vår receptdatabas https://www.zeta.nu/recept/bonor-och-linser/

  Hoppas de smakar,
  Hälsningar Susanna
  Zeta Kundforum
 • Hej!
  Fick en fantastisk smakupplevelse när Piadina kom. Vilket gott bröd!!!

  En sak som jag saknar bland oliverna är de små med kärnor.
  Christel Wendt
 • Jag har blivit lite orolig för att BreOliv skall försvinna från hyllorna. Den har just tagits bort i sortimentet i min butik och ingen av de övriga fyra butikerna på något så när gångavstånd har den. Nu måste jag resa tre stationer med tunnelbanan för att köpa den. Behöver man mer reklam för att folk skall hitta denna produkt?
  Eva
  Eva Pekonen
 • Hej,
  På senaste tiden har jag inte kunnat hitta tapenade med oliver och kapris där jag handlar. Har ni slutat producera den eller är de bara så att min affär slutat köpa in den?

  Tack för fantastiskt goda produkter!
  Simon
 • Hejsan Simon,
  Tack för att du hörde av dig till oss! Tyvärr finns inte produkten kvar i vårt sortiment. Vi hoppas att du hittar en annan favorit ur vårt antipasti-sortiment.

  Hälsningar, Emma
  Zeta Kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.