Önskemål

Här tar vi gärna emot förslag på förbättringar och nya produkter. Eller om det är något du tycker eller tänker att vi borde göra.

Vi får många förslag och synpunkter vilket gör att vi inte alltid hinner svara på era idéer. Men vi ser alltid till att ta vidare dina synpunkter och förslag till rätt person.
Zeta Kundforum Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag ser gärna att ni skapar en grön pesto som inte innehåller vitlök. Jag kan inte hitta det på marknaden och jag, samt många andra, kan inte äta det pga IBS. Saknar färdig grön pesto så mycket!
  Erica
 • Vilken fantastiskt inspirerande hemsida! Mitt enda bekymmer är att det är solrosolja i alla tapenader numera. Är solrosolja billigare eller varför har den fått sådan spridning? (känns inte så italiensk heller f.ö.) Vet inte om jag är väldigt ovanlig som är allergisk mot solrosfrön och olja men det är lite besvärligt faktiskt, då både frön och oljan har blivit väldigt vanliga ingredienser.

  Staffan
 • Hej Staffan,
  Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! VI har valt att ha solrosolja i vår tapenade för att när en burk är öppnat och du har kvar av produkten, ska den förvaras i kylen. Använder vi olivolja så kommer fettet i olivoljan att stelna. Därför har vi valt att använda solrosolja, då den inte stelnar som olivolja gör i kyla. Men jag tar absolut vidare dina synpunkter till produktansvarige.

  Har du fler frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig!

  Hälsningar, Emma
  Zeta Kundforum
 • Skulle ni inte kunna göra en ekologisk variant på produkten Bre-oliv?

  /Emma
  Emma Larsson
 • Tjenix
  Vet inte om det bara är jag och min dotter som älskar den lilla röda pimientofyllningen i oliverna, kan ni inte tillverka burkar med bara pimientofyllning?🙂
  Eva
 • Hej, vi har ett problem i vår restaurang. INGEN i köket kan öppna den stora burken (3,3kg) med kalamata-oliver. artnr: 1632

  Moment-trycket vid förpackning i fabrik är på tok för högt.

  Pröva själva, låt produktionsansvarig försöka öppna den med händerna. Klarar han det, så borde han byta jobb till något inom styrkesport.

  Det ända sättet vi har nu är att en familjemedlem med starka nävar får öppna den, men han måste använda gummihandskar och låsa fast förpackningen.

  Helt onödigt. Det är en programmering i förpackningsroboten. Borde vara löst på 30 minuter.


  Anjela Lindquist
 • Hej, tack för att du hörde av dig. Jag tar vidare era erfarenheter av olivburkarna till produktansvarig som kan ta det vidare till producent. Det låter onekligen svåröppnat.

  Vänliga hälsningar,
  Susanna
  Zeta Kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.