Hej Anders! Vid tillverkning av vinäger tillsäts naturliga bakterier som omvandlar alkhol till vinägersyra. I slutprodukten finns bara resthalter kvar av alkohol, vilken knappt är mätbar: det ligger på 0-0,3%. Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar!
Hej Henrik, Tack för din fråga och för att du tog dig tid att höra av dig till oss!
För nuvarande innehåller inga av våra äppelcider vinäger en sk "moder". I vissa fall kan en början till en vinägermoder utvecklas i flaskan och kan se ut som vita slöjor eller tunna diskar men det är inget som är garanterat att det sker.
Har du fler frågor eller funderingar hör gärna av dig.
Vid tillverkning av vinäger tillsäts naturliga bakterier som omvandlar alkhol till vinägersyra. I slutprodukten finns bara resthalter kvar av alkohol, vilken knappt är mätbar: det ligger på 0-0,3%.
Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar!
Vilka av era äppelcidervinäger innehåller modern?
MVH
Henrik
Tack för din fråga och för att du tog dig tid att höra av dig till oss!
För nuvarande innehåller inga av våra äppelcider vinäger en sk "moder". I vissa fall kan en början till en vinägermoder utvecklas i flaskan och kan se ut som vita slöjor eller tunna diskar men det är inget som är garanterat att det sker.
Har du fler frågor eller funderingar hör gärna av dig.
Önskar dig en fin dag!
Hälsningar Felicia